Välkommen in!

Roligt att du hittat min blogg!! Titta gärna runt lite och lämna en kommentar om du vill! Tack!



fredag 11 september 2015

kansjälvkansjälvkansjälvkansjälv....mamma blir gaaaaleeen!!!


"KAN SJÄLV KAN SJÄLV KAN SJÄLV!" 
Har inte ens vågat räkna hur många gånger den frasen används per dag i detta hus för tillfället. Oj suck och stön vad denna mammas (redan nästan obefintliga) tålamod gång på gång prövas. Jovisst, det är ju bra att barnet har en egen vilja...och att barnet vill lära sej nya saker. Men åååååhhhh vad det kan vara irriterande och nervpåfrestande då man själv vet att det inte kommer att lyckas och att det kommer att sluta med att mamma tappar tålamodet och barnet skriker som en galning. Men vi kämpar på...så gott vi kan. Barnet och jag. Det är inte kul varje dag. Ibland skulle jag verkligen vilja göra något annat. Men innerst inne finns det inget jag hellre vill göra än att vara hemma med barnen. Oberoende av vad man gör/arbetar med så finns det väl knappast någon som tycker att det är givande och trevligt varenda dag. 
Tänk att platser som  denna faktiskt existerar på riktigt...
 
 Sommarens båtturer har kanske inte varit många antalsmässigt...men vi har njutit av dem som blivit av. Var och en på sitt sätt.
 "Vi" har grävt lite på stranden vid "villan". Nu är det tänkt att det ska spolas upp sand under hösten så vi har sandstrand där till våren...ähm...
 Killarna har kul tillsammans för det mesta. Här blir mamma serverad på restaurang av två galna kockar.
 Fantasin är det heller inget fel på. Här är det traktorutställning på gång.
 Svante förevisar favorittraktorn. En Ferguson, Grålle, Diesel. Viktigt just nu att det ska vara diesel.
 Påhittig...javisst!
 En lite småregnig eftermiddag tog vi med oss sparkcyklarna och körde skogsrace. Det är just nu väldigt tufft att köra med "framändan åpp i loften"
 Vi byggde också en koja...inte speciellt vattentät, men iallafall en koja.
 Sen har vi dansat regndans.  Vi gillar regn! ju mer desto bättre!
 Pliskplask
 Snygg matta fyndad. Så nöjd med den!
 Som avslappning och terapi har jag suttit och ritat lite då tillfälle funnits. Händer inte ofta..ALLDELES för sällan egentligen. Tar jag fram en penna kommer en liten rusande "mamma jiiit en tjattoj! En gjåjje!! En jonn diiij!" Men ibland ritar jag i smyg...så avslappnande. Och kul!
 God natt på er!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar