Välkommen in!

Roligt att du hittat min blogg!! Titta gärna runt lite och lämna en kommentar om du vill! Tack!



onsdag 22 februari 2012

sexårstrots och nya vrålåk

Och så har lilla Noomi blivit stor...egentligen har hon ju inte varit liten på länge, men nu har hon fyllt sex år. Är anmäld till förskolan...min lilla tjej har faktiskt blivit stor!!! Noomi är ingen liten prinsessa. Nej, hon gillar traktorer. Hon tycker om att arbeta (om hon är på humör). Hon gräver och lastar ved som en riktig kar. Hon är inte rädd för att smutsa ner sej. Hon ska ha en egen fyrhjuling då hon fyller åtta år. Köra racerbil. Arbeta på verkstad. Ingen liten fin fröken är hon vår lilla Noomi. Som nu är stor. Envis som en åsna. Eller så otroligt hjälpsam. Gnällig och trotsig. Eller så otroligt glad och sprallig. Allt ryms i lilla Noomi. Allt från ett omöjligt trotsigt monster till en liten kärleksfull gullunge. Allt ryms i samma lilla kropp och man vet aldrig vilken Noomi det är som vaknar på morgonen. Oftast en seeeeeeg Noomi som gärna sitter i pyjamas i soffan i flera timmar. En som ärvt sin mammas sega morgonhumör. Men som sen kvicknar till och hittar på saker, pysslar och läser sagor. Som älskar att vara ute fast det alltid ska protesteras när vi ska klä på oss. Som INTE ska ut men sen absolut INTE ska in...En liten filur. Mammas gullunge!
Sängen full av födelsedagspresenter...men de e ju såååå skönt att sova....
 Men sen får man en ny tramptraktor och då är man inte trött längre. Men oj vilken låååååång väntan på att pappa ska komma hem så man får skruva ihop den.
 Sen ut med mamma på en liten skidtur som avslutning på födelsedagen
Noomi fick också ett dockhus som byggsats och äntligen fick jag chans att testa min nya julklapp. Jodå en alldeles egen...min man e så romantisk :)

Noomi vill ha huset möblerat. Malte vill ha det som garage.

Det är nya fordon som gäller här nu. Min kära man bytte ungkarlsskotern mot en familjeskoter. Bestämde sej för att ta en tur på isen. Fick samtidigt bekräftat att skotern inte lämpar sej att köra på vatten med. Så nu vet vi det...och grannarna fick lite söndagsunderhållning också. Och eventuellt en förkylning efter att ha plumsat runt i snöyran med vatten i skorna.
 Sen med anledning av den stundande bemärkelsedagen så undrar man ju vad det är för fordon JAG kommer att få... eftersom gubben fick en skoter och barnen en traktor....hmmmm....









1 kommentar:

  1. En SYMASKIN har ju ochså gaspedal.Du älskar ju att sy ;D

    SvaraRadera