Välkommen in!

Roligt att du hittat min blogg!! Titta gärna runt lite och lämna en kommentar om du vill! Tack!



lördag 9 juni 2012

sommartider hej hej

Dagarna går och ser ganska likadana ut här på backen. Det betyder också att det inte händer så mycket i bloggen eftersom jag inte tycker att det skulle bli intressant med i princip samma innehåll varenda dag i inläggen. Vi håller på utomhus med trädgården och lite smått inomhus med källaren. Gör nån utflykt till skogen/havet. Grillar lite korv. Pysslar med lite smått och gott. Bygger lego. Sånt trevligt...gnäller lite och bråkar. Tjatar...men ganska kul för det mesta.
 Fick två rullar av svärmor med den mest underbart fina tapet man kan tänka sej. Skulle såååååå gärna ha en fondvägg i tamburen med någon av tapeterna. Helst en vägg av varje...men kanske inte i samma rum. Tror tyvärr att min övertalningsförmåga inte kommer att räcka till i det här fallet. Men eftersom det bara finns lite av varje tapet så skulle det ju bara bli en liten fondvägg.Men men, får kanske nöja mej med att göra några tjusiga tavlor istället. Vi får se.
 Ett burrigt sött troll med stor glugg har flyttat hem till oss
Malte ska inte sova och blir så trött så han somnar i matstolen mitt i en tugga 
 Vi har blåst supersåpbubblor. Det kan man göra länge. Och flera dagar. Med lite sirap i blir bubblorna extra sega och stora och ibland inte ens helt runda.KUL!!
 Malte försökte få traktorn att blåsa men det lyckades mindre bra.
 
 Noomi har gjort en fin tavla till lekstugan

 Så har vi planterat lite i Noomis trädgårdsland. Nu är det bara att vänta...
ÄNTLIGEN lite annat grönt än ogräs. Årets växt i min trädgård är ormbunken.
Vissa dagar vissa stunder leker dom såååå snällt tillsammans. Ganska ofta om jag börjar tänka efter. Men ändå vissa dagar, vissa stunder känns det som att jag får tjata och tjata och tjata då dom bara bråkar och bråkar och bråkar...känns det som...men så är det ju inte egentligen...när jag tänker efter. Dom KAN faktiskt leka snällt låååånga stunder. Borde fokusera på att komma ihåg dem istället och inte bara sucka över dom bråkiga stunderna....hmmm...japp så ska det bli!! Mindre tjat-mamma. Mera nöjd-mamma!TACK!
Här leker  Noomi och Malte flygplan...eller tåg...eller båt...ser lika ut för det mesta.
Det är roligt att pyssla utomhus. Mindre klott också. Här målar vi stenar. Noomis blev nyckelpigor,Maltes blev...hmmm...brun.

Tack och hej säger en svettig tjej! Nu ska det duschas bort ett svettlager efter kvällens skogslänk. Tänk att det går så mycket lättare att springa längs en stig i skogen. Som terapi nästan. Fast svettigare.

Snart ska det bli ett inlägg för den som är mer motorintresserad. Ska visa upp några av gubben älsklingar. Det blir nästa gång...











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar