Välkommen in!

Roligt att du hittat min blogg!! Titta gärna runt lite och lämna en kommentar om du vill! Tack!



lördag 12 februari 2011

utanför mitt fönster...

 Har spenderat ett antal snuviga dagar inomhus, och i den här kölden lockar det egentligen inte att gå ut heller. Har spenderat timmar med Malte i fönstret, han älskar att stå i soffan och titta ut. Att bo på landet är bra ibland om man som han är intresserad av att titta på när faffa skottar snö med traktorn...andra dagar är det lite slöare eftersom det dagtid verkar som om tiden står stilla här i byn. Man kan stå och titta ut genom fönstret i timmar utan att se en endaste människa eller bil. Ibland känns det som om vi är dom enda som bor här...
Idag har det varit en kall dag igen och vi har njutit av det vackra vädret genom vårt köksfönster. När solen gick upp och började värma upp vinterlandskapet, bildades ett dimmtäcke över isen på sundet. Satt och njöt av den vackra utsikten då vi åt lunch.

                                   GILLAR!



Några vackra vintersoluppgångar har jag också haft förmånen att få njuta av. Det är inte illa att vara hemmamamma, för man får tillfälle att njuta av många vackra mornar och sköna frukoststunder! Sommartid kan man bli ganska bortskämd med soluppgångar, men vintertid är det något alldeles speciellt med dem.
                                                          
        
Träden blir så vackert vita mot den blåa himlen och från taket hänger långa istappar...
Det finns helt enkelt så mycket vackert att titta på som man kanske missar om man har för mycket att göra

Om det är för kallt för att göra snögubbar ute, så får man göra dem inne. Noomis söta snögubbspar säger hej hej och tack för denna gång!! Ha det så fint!

1 kommentar:

  1. Vad tur att du fick en kamera,för vem hinner måla med småbarn i huset.Det skulle i såfall vara på natten och då kan man ju lika bra bara ta ett svart papper.

    SvaraRadera