Välkommen in!

Roligt att du hittat min blogg!! Titta gärna runt lite och lämna en kommentar om du vill! Tack!



fredag 26 november 2010

Hello Mr Snowman...

Håller på med ett "servettprojekt" som jag hade tänkt skriva om idag...menmenmen...har några tavlor som är lite halvfärdiga så det får bli en annan gång. Istället blir dagens tema något så trevligt som snögubbar!! Helt enkelt i brist på annat för tillfället. Jättekul!!!

Vintern 2008 var en perfekt snögubbsvinter! Då njöt vi av många långa dagar utomhus med snöbollsrullande. Skönt att man har barn så man har någon annan att skylla på. Den här mamman älskar att göra snögubbar så vi hoppas på en bra snögubbsvinter även om det ser mindre lovande ut för tillfället.


 Senaste vinter hade vi endast en snögubbsdag...uselt!!! Den här stackars gubben var kortlivad. Han smälte bort på en dag...
 


Min personliga snögubbsfavorit  har vi här. Trollgubben stod högst upp på en sten med sin lykta och spred ljus i vintermörkret.                                     "Tänd hellre ett ljus, än klaga över mörkret."-kinesiskt ordspråk-                        
 Sist men inte minst hela fina snögubbsfamiljen. Vi har sedan dess utökats med en medlem så vi måste göra en ny familj i vinter. Vi önskar alla en fin lillajul och en trevlig och inspirationsrik snögubbsvinter!!
 

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vilka fina snögubbar! Du verkar ju vara ett riktigt proffs på att bygga snögubbar!

    Trevlig lilla jul!
    H. Maria K

    SvaraRadera